Tocanita de legume cu piept de pui

de ionela84 in Pui, 15 Iul 2013 | 3007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 vanata
  • 2 dovlecei
  • 3 rosii
  • 2 ardei
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 200 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de legume cu piept de pui:

Tocam cubulete pieptul de pui si il punem impreuna cu morcovul la prajit in uleiul incins timp de 5-10 minute. Adaugam vanata,ardeiul, ceapa si dovleceii taiati marunt lasam 10 minute pe foc tare amestecand din cand in cand, iar apoi adaugam rosiile si aproximativ 200 ml apa. Potrivim de sare si piper si mai lasam 5 minute pe foc.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu fenicul